Ketnet Zomertour

De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli ook te gast in Zeebrugge. Kijk maar wat er gebeurt als onze vrienden van Ketnet het plein omtoveren in een festivalweide.


Pin Van Fauve Rogers Op Likeme

Be the first to contribute.

. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de stad Tienen Privacyverklaring. Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. Kom mee dansen met likeme leer alle ketnetwrappers kennen en ga op de foto met Nachtwacht.

Just click the Add episode button at the bottom of the page or. Start Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas weggevallen door corona optredens zondag in Zeebrugge gaan. Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

Wie er nog allemaal. Ga in de selfiecorner op de foto met je. De Ketnet Zomertour wordt dit.

De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden. Tussen 1400 en 1700 uur vinden er optredens. Zing en dans tijdens een heleboel straffe.

1 day agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. AOp de Zomertour in Tienen 16 juli zal een VGT tolk aanwezig zijn. De KetnetBand LikeMe Sarah Bavo en GameKeepers.

Verschillende mensen vielen uit. De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden. Ketnet Zomertour 20162019 Episode List.

Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. Dat fuiven en uit de bol gaan alleen iets zouden zijn voor de groten is onzin. Na de teleurstelling van vandaag is er hard gewerkt om een oplossing te vinden voor de Ketnet Zomertour in Zeebrugge morgen 10 juli.

Kom van 1400u tot 1730u mee zingen springen en dansen op de beste muziek van Sarah en Bavo Kaatje. Download de gratis Ketnet Junior-app of surf naar wwwketnet-juniorbe. Op de Ketnet Zomertour in Tienen 16 juli wordt een rolstoelplatform voorzien zodat iedereen kan genieten van de optredens.

De show moet last minute afgezegd worden door een probleem met de leverancier waardoor het podium niet kon worden. Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas. 19 hours agoStefan Kerkhofs CEO van het Beringse bedrijf The Fungroup zit in zak en as.

De KetnetBand LikeMe Samson Marie Sarah Bavo en GameKeepers. De Ketnet Zomertour is terug van weggeweest en is zondag 10 juli te gast in Zeebrugge met een indrukwekkende line-up. LikeMe Cast JDK Hal Londerzeel - Jul 3 2022 03 2022.

We verwachten jullie vanaf 14u op het. Op zaterdag 9 juli vindt de Ketnet zomertour in Sint-Niklaas plaats. LikeMe Cast Grote Markt Sint-Niklaas - Jul 9 2022 09.

Door een aantal coronabesmettingen in zn team kan de Ketnet Zomertour dit weekend niet van start. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis. With Elindo Avastia Juan Gerlo Tinne Oltmans Marie Verhulst.

Zing en dans tijdens een heleboel straffe optredens van onder andere. De enige échte Ketnet Zomertour zakt op zaterdag 9 juli af naar de Grote Markt. Is de Zomertour toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

It looks like we dont have any episodes for this title yet. De start van de Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas is zaterdag niet kunnen doorgaan na een corona-uitbraak bij het team voor de podiumopbouw. Voor de editie van morgen in.

Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas Deze zomer strijken we opnieuw neer met een bruisend festivaldorp op verschillende plaatsen in Vlaanderen. 14 hours agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag. Zoek je Tik Tak Sarah Bumba of een ander Ketnet Junior-programma.

Geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas. En ga in de selfiecorner op de foto met je favoriete artiesten. De start van de Ketnet Zomertour zaterdagnamiddag in Sint-Niklaas is.

Door een probleem bij één van de toeleveranciers is er vandaag jammer genoeg geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas. 1 day agoGeen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas zaterdagmiddag.


Anouk Maas Komend Seizoen In Goede Tijden Slechte Tijden Musicals Theater Prachtige Vrouwen Seizoenen Vrouw


Liandra Sadzo Ketnet Zomertour In Tienen Was Super Thx Film Nieuws


Margot On Instagram Ketnet Feestweekend Plopsaland De Panne 02 06 2019 Likeme Plopsaland Ketnetfeestweekend Instagram


Ketnet Musical Kadanza Together Vlaanderen Studio 100 Tickets Musical Musicals Musica


Toon Hermans Gala Op Oudejaarsavond Te Zien Op Tv Oudejaarsavond Cabaretiers Jochem Myjer


Pin Op Nieuws


Junior Musical Wat Vinden Jeremie En Emma Eigenlijk Van Elkaar Musical Kinderen Emma


Angela Jakaj Angelajakaj Sleepy Girl Angela Girl


Fifa 17 Demo Is Now Available For Free Download Straatosphere Fifa 17 Fifa Gamer News


Pin On D5r


Pommelien Thijs Caro Likeme Seizoenen Haar Draaien Actrice


Ketnet Be Lanceert Mijn 5r De Plek Met Tips Voor Jouw Verhaal Online Tool Helpt Kinderen Met Hobbels In Het Leven Beroemde Mensen Kinderen Verhalen


Ketnet Zomertour Foto S Ketnet Zomertour Tienen Foto S


Pin Van Margot Op D5r Ketnet Beste Vrienden Kijken


Pin Van Leentje 3 Op Like Me Idool


Pin Van Tiany Vervoort Op D5r Mooie Serrie Televisieprogramma Beroemdheden Tieners


Tommie Christiaan Anouk Maas En William Spaaij Hair Fotoshoot Musicals Achter De Schermen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel